Sommeren på Hundelykkehuset!

ENDELIG nærmer det seg varmere tider, forhåpentligvis blir sommeren vår litt mindre våt og kald enn den veldig  lange vinteren vi har lagt bak oss.

Sommerfesten i år ble braksuksess, med over 40 hunder og enda flere smilende tobente gjester, feiret vi både kurs året og de BESTE kursgjestene noen hundetrener kan ønske seg!!
Vi er inne i vår siste runde med ordinærkurs før vi tar litt ferie, men i år som i fjor kjører vi KNØTTEKURS hele sommeren gjennom. Og; vi har plassgaranti! 🙂
Det betyr at du ALLTID er sikret plass på et Knøttekurs hos oss, med trenere som har atferdskompetanse, rasekunnskap og erfaring, og du får den aller beste starten på både samlivet og valpetiden. Vi har sosialisering med trygg lek, som gjør valpen din høflig i interaksjon med andre hunder, og lærer den å tilpasse lekestilen sin etter hvem den er i kontakt med; liten som stor!
Alle hverdagsøvelser får du på plass, og mange nyttige rutiner blir etablert så du kan videreføre treningen hjemme hos deg selv etter endt kurs.

Knøttekurs i sommer finner du her, hjertelig velkommen til både deg og pelsbarnet 🙂

Vi vil også i sommer tilby ulike Pop up kurs! Dette er kurs som bare dukker opp, med kort frist, og gjerne kun 1 eller 2 kurskvelder med et spesifikt tema. Her gjelder først til mølla prinsippet, så følg med her eller på Facebook, hvor vi vil legge ut kursene fortløpende utover sommeren.

Sommerskolen for barn og hund er for oss en av sommerens høydepunkt, og snakker du med tidligere sommerskoledeltakere sier de det samme! Tuva er med som hjelpetrener, og hun har tatt sommerskolen hele 3 ganger, samt vært med som hjelpetrener i fjor. Det bør si sitt om hvor stas dette er for de beste hundetrenerne vi vet om, nemlig juniorene!!
Den går i år av staben 7.-9. august, og det blir Mathilde og Tonje som har undervisningen. Sjekk program og mer informasjon her, og meld på familiens yngste i DAG for å sikre plass 🙂

Tonje og barndomsvenn og humorist, Nils Petter, sin podcast `Fra null til hund` ruller og går gjennom sommeren, med Tonje som representant i juli da Nils Petter skal være regissør og har hendene fulle. Men, vi lover nyttig innhold og en del humor likevel, så følg oss og del med alle kjente og ukjente som har, elsker, ønsker seg eller er interessert i HUND <3
Lytter du til Radio Sørlandet i sommer, vil Tonje titte innom der et par ganger i uka med tips til sommeraktiviteter og ting å være obs på i varmen. Disse vil supplere podcasten, så verdt å få med seg begge deler, så klart!

Nytt av høsten på kursfronten, er Mathilde som har startet utdanning hos Norges Trekkhundforbund, etter at skjønne Leon flyttet hjem til henne og Felia. Leon er opprinnelig trekkhund, og elsker å trekke, så med ny kickbike har Mathilde blitt bitt av basillen og klart å smitte Tonje i løpet av få uker. Så nå skal hundene få trekke i sommer, og løpe seg slitne selv om det er kjedelig båndtvangstid!
I august starter vi med kurs i trekk, både for deg som vil lære hunden å løpe med deg, kickbike, eller trekke på ski. Mer informasjon om kurset finner du her – Meld deg på og sikre plass, dette blir knallgøy!

Vi kan også avsløre at vannlekkasjen vi var uheldige å få nå i juni, har tvunget oss til en oppgradering av Storstua, og med det blir det ombygging av butikken også. Når du kommer på kurs i august vil Storstua være stor nok til å sette opp full Rallybane og mye bedre skikket til en skikkelig agilitybane. Gjett om vi gleder oss til å vise frem <3

Team Hundelykke ønsker ALLE kjente, kjære, nye og gamle en vidunderlig sommer 🙂 

Tonje, Mathilde & Marianne 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *