Straks november!

Varm og deilig sensommer har gått over i forrykende høststormer med kraftig vind og regn. Det er ikke bare vi tobente som kan føle på manglende turlyst i uvær!
Har du en hund som er tynnpelset eller som fryser lett, er det alltid lurt å bruke et dekken etter forholdene. Jeg får ikke mine to Vizslaer ut på tur i regn uten, for å si det sånn 😉

Vi er så heldige som har Hundelykkehuset vårt, hvor vi kan holde kurs og treninger innendørs på teppegulv og med alle nødvendige fasiliteter tilgjengelig!
På grunn av dette kan vi tilby samme kvalitet på kursmiljøet HELE året, og det setter både to- og firbente pris på <3

Siste kursrunde før jul starter i uke 46, og vi har følgende kurs nå på oppløpssiden av 2023;

KNØTTEKURS – For valper under 6 mnd
ALT du trenger for en skikkelig Hundelykkelig, trivelig og harmonisk valpetid! Du lærer alle de viktigste hverdagsøvelsene, valpen får trygg lek med andre valper, og vi hjelper å ruste dere for et langt og godt liv sammen.

PUBERTETSKURS – For undhunder opp til 10 mnd
Et MUST som oppfølger til Knøttekurs, eller for deg som ikke fant oss før valpen var over 6 mnd! Vi ruster deg med de viktigste verktøyene for samarbeid, treningsglede og en velfungerende unghundtid, og det er også lek og videreutvikling av god kommunikasjon med andre hunder under kurset.

HUNDELYKKEMETODENKURS – For nye kursgjester med hunder over 10 mnd
Opplegget er likt som Pubertetskurset (med unntak av lek), men med tilpasninger for dere som ikke har vært hos oss før! Vi har fokus på praktiske øvelser for en best mulig hverdag, med meldetrening, passering, mønsterleker (fra reaktiv til avslappet!) og tilpasser den enkeltes behov og nivå.

VIDEREGÅENDE KURS, TRINN 1 & 2 – For alle som har gått kurs hos oss før, og som vil videreutvikle ferdighetene sine
Momenttrening, triks, fri ved fot, avansering av øvelser fra tidligere kurs, sosial læring og mye mer! Dette er kurset for deg som virkelig vil se hva hunden din kan få til, eller som trenger å friske opp kontakt og samarbeid fra tidligere kurs.

HUNDELYKKELIG JUNIOR – Når barn og unge i huset får gå kurs med hunden 🙂
Dette er kurset for våre BESTE hundetrenere, nemlig juniorhandlerne! “Barn er de beste hundetrenerne” er et av våre mange mantra, og det stemmer hver gang. Å sende hunden på kurs med de yngste i familien er både smart for realsjon, samarbeid og kontakt dem i mellom, men det gir også barna en enorm mestringsfølelse, og de får en veldig hyggelig aktivitet hvor de kan bli kjent med andre barn og unge som er like interessert i hund som dem selv!

RALLYLYDIGHET – Klasse 2 (Klasse 1 kurs ligger klart i januar)
Hundesporten som setter sammen med beste av lydighet, agility og freestyle. Er du nysgjerrig på denne positive og morsomme hundesporten, er klasse 1 riktig kurs for deg. Har du tatt klasse 1 og er gira på mer utfordring sammen med den DYKTIGSTE rallyinstruktøren vi vet om (Mathilde!), er dette kurset perfekt 🙂

AGILITY – Introkurs som passer for alle!
Du får innføring i hinderne hopp, vippe, slalom og tunnel, samt kunnskap om oppvarming, hundens fysikk og anatomi, og trening tilpasset alder, rase og individ. Et morsomt kurs for deg som vil leke inn kontakt og samarbeid med hunden din, og booste selvtilliten dens samtidig.

HUNDELYKKELIG NESEARBEID – Intro til Nosework, Smeller og spor
Et populært kurs for deg som VIRKELIG vil se hva hunden din er god for! Hundens nese er rett og slett magisk, og alle hunder kan og bør lære å bruke nesa si, for det gjør dem slitne på den beste måten, de stimulerer dem mentalt og fysisk, og booster selvtilliten deres. Nesearbeid er perfekt for unghunder som ikke klarer å fokusere like godt som før, eldre hunder som har redusert syn og/eller hørsel, og vimsete valper som trenger hjelp til å fokusere.

DETTE ER KURSENE SOM STARTER I UKE 46, FOR ANDRE KURS VI OGSÅ TILBYR, SJEKK SIDEN VÅR UNDER “HUNDESPORTER & AKTIVISERINGSKURS” <3

***

Vi gleder oss til å få hjelpe deg og hunden din å få den ALLER beste relasjonen og det tetteste samarbeidet dere kan få! 

VELKOMMEN TIL HUNDELYKKEHUSET!

Entusiastisk og Hundelykkelig hilsen Tonje, Mathilde & Marianne

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *