Vidunderlige vår!

På søndag starter sommertid, og klokka skal stilles mot varme og lys. Da må det være lov å håpe at regnet viker for soldager og at plussgradene får krype jevnt og trutt oppover!

Vi på Hundelykkehuset merker heldigvis mindre til vær når vi er så heldige å ha innendørs lokaler til alle våre kurs og treninger, og vi ligger fortsatt på rundt 18 kurs hver 6. uke – Hele året!!
Tusen takk til alle Hundelykkelige som velger å gå kurs hos oss. At dere vil følge oss, handle hos oss og trene med oss, gir hele 5 arbeidsplasser <3 Så TUSEN TAKK!
Nytt av våren er stadig flere temakurs og pop up kurs, noe som gir deg som gjest mer fleksibilitet og mulighet til å prøve ut ulike treningsformer og få jobbet med spesifikke problemstillinger, uten å måtte binde deg opp til et fullt kurs. Det kan også være en fin måte å finne ut hva hunden din trives med å jobbe med, og hvilket kurs dere ønsker å ta videre.

Neste uke får vi besøk av elever fra LUS (Lillesand ungdomsskole), som har valgt hund under kulturuka! Veldig stas 🙂 Vi håper det kan inspirere så vi kan få enda flere påmeldte til våre Hundelykkelig juniorkurs, som er for barn og ungdom med hund! Også denne sommeren blir det Sommerskole for barn og ungdom som vil lære mer om hundespråk, atferd og trening. Påmeldingen er åpen, og datoene er 7-9. august. Gå inn her for mer info og påmelding, det er få plasser så sikre deg plass for juniortreneren din i dag!

Det vil bli mer fokus på aktiviteter for våre medlemmer, De Hundelykkelige, i tiden fremover. Åpen dag (hvor medlemmer kan trene i stuene våre, kjase i cafeen mens hundene trener ro eller sosialisering av valper mm), vil det bli arrangert regelmessig utover våren. Hvileyoga, fellesturer og rabatter i butikken får du også som medlem, og ikke minst et felleskap med de BESTE vi vet om <3 Er du nysgjerrig og tenker det kan være noe for deg, titt innom her for mer informasjon 🙂

Det går mot båndtvangstider, og med det en periode hvor hundene får litt mindre frihet og mulighet til å løpe løs. De gode nyhetene er at ved å lære hunden å gå snuseturer i slakt bånd, får de massevis av mentaltrening og opplevelser, selv på turer hvor frislipp ikke er mulig. Det beste er da et bånd med god lengde, og jammen produserer vi perfekte Hundelykkeliner som passer perfekt til alle slags turer! Båndene er 3 og 5 meter, og håndtaket kan tas av, så båndet fungerer som en kort langline ved behov. Titt innom og sjekk ut de nydelige fargene! Vi selger linene hos oss på Hundelykkehuset, og de kan bestilles her via nettsiden, så klart!

 

Vi sees på Huset 🙂

 

Hundelykkelig hilsen Team Hundelykke

Tonje, Mathilde, Karoline, Susanne og Marianne

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *