It`s beginning til look a LOT like christmas!

Min favoritt høytid er her, og jeg gleder meg som et barn til julemat, julefred og ting som er pakket inn 🙂

Jeg er full av takknemlighet for året som har gått. Hundelykkehuset har levert i aller høyeste grad, og jeg er så glad vi tok jobben og kostnaden med flytting til Storemyr!
Det er en gave å ha Storemyr Dyreklinikk i nabobygget, og en velsignelse å ha hele 3 stuer å holde kurs samtidig – OG en shala som er perfekt til teorikvelder og foredrag, i tillegg til å huse yogarommet vårt som medlemmene regelmessig nyter hvileyoga i. Kontorer, kjøkken og fasiliteter som cafè og stor butikk gir så mange nye muligheter, og det er BARE å glede seg til 2023!!

Vi vil utvide arbeidet vårt med barn, ungdom og hund, som nå kalles Hundelykkelig Junior. Neste år vil vi lage egen Hundelykkelig Juniorklubb, og kursene vil veldig snart tilbys mer som ordinære fritidstilbud over flere uker enn tidligere. VI GLEDER OSS!

Nyhet av året er Hundelykkelinene våre, de kom som den beste julegaven vår rett før jul 🙂
Linene kommer i 3 og 5 meter, er i slitesterk paracord, har roterende kroker så linene aldri tvinner seg, har avtagbart håndtak, og de kommer i fem lekre fargekombinasjoner!
Vi jobber med å få opp en forhandlerside, så du som driver hundesenter, hundebutikk eller har utstyrssalg av noe slag, kan få mulighet til å selge linene i egen butikk.
Disse linene er for bra til å bare selges hos oss, de må ut til folket!!

På vegne av drømmeteamet mitt, vil jeg takke ALLE dere som har gått kurs hos oss, tittet innom butikken for en handel og en hundekjas, som har vært på konsultasjon, privattime, foredrag eller arrangementer i regi av Hundelykke Atferdssenter. Uten dere er vi ingenting!
Takk for støtten, de nydelige tilbakemeldingene, og for at dere kommer tilbake for nye kurs og mer kunnskap og læring 🙂 Vi lærer så mye ved å undervise dere, og ved å bli kjent med dere alle!

Ha en strålende og vidunderlig julehøytid, vi sees i 2023 <3 

Hundelykkelig hilsen Tonje og Teamet – Karoline, Mathilde, Susanne og Marianne

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *