Valpelykke og Hundelykkelig Junior!

Høsten er her, med varme dager i solveggen og kalde kvelder med ruskevær som gjør det nydelig å sitte inne og se på serier med god samvittighet.

Selma ble -som mange av dere vet- parret i sommer med sin Ebbe, og resultatet av kjærlighetsmøtet ble 7 perfekte småtasser som i skrivende stund har rundet 5 uker.
Dette har tatt det meste av Hundelykkes CEO sin tid, da jeg har store planer for undersøkende arbeid og testing av egne og andres teorier rundt sosial læring, mestring, søvnmønster og lærerik aktivisering. For deg som er nysgjerrig på hvordan jeg legger opp dagene og hva jeg vektlegger når jeg har kull, skriver jeg Valpelykkeblogg og denne finner du her 🙂

På Hundelykkehuset er det full aktivitet hele uka gjennom, og de fleste helger er det kurs og treninger hos oss denne høsten. Det er så ufattelig herlig å kunne ha 3 kurs samtidig, mens jeg holder konsultasjon i andre etasje, eller har en teorikveld i Shalaen. LYKKE!! Trenerne våre er fantastiske, og jeg anbefaler faktisk å velge ulike trenere fra et kurs til det neste; det er alltid noe nytt å lære hos hver og en, selv om Hundelykkemetoden ligger som et trygt teppe i bunnen av alle våre kurs.
Vi har tilbudt Hundelykkelig Junior kurs som fritidsaktivitet en stund nå, men det er særlig fokus på dette denne høsten. Barna er helt rå trenere, og Susanne storkoser seg med Hundelykke elever nå som hun er i barselpermisjon fra jobben som kontaktlærer. Tilbakemeldingene er rørende, og flere mener det er morsommere å trene med familiens hund enn å spille fotball! Det sier sitt 🙂

Det ligger både to og tre kursstarter fremover ute til enhver tid, og for de fleste ordinærkurs kan du ved hver kursstart hver 6. uke, også velge mellom ulike klokkeslett og dager.
Vi kjører valpegaranti hele sommeren, og det tenker vi å fortsette med også utover høsten!
Har du spørsmål til kursene våre, tider eller tilpasninger, kan du sende oss en mail på kurs@hundelykke.no 

 

Vi kan avsløre at våre MAGISKE Hundelykkeliner er på vei!! Verdens beste bånd til både trening og turer, det er bare å glede seg!!


Vi håper å se DEG og pelsklingen på Hundelykkehuset veldig snart, butikken er åpen tirsdager og torsdager fra kl 10:00-15:00 og vi har alt du trenger og mer til 🙂

 

 


Nyt høsten (og bilde av verdens skjønneste valper),

Tonje & Team Hundelykke 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *