To store nyheter, og nyfrisert nettside!

Da nettsiden vår trengte en liten overhaling, benyttet vi anledningen til å legge mekkingen til tidspunktet for to STORE nyheter.

 

  1. Vi har fått en ny trener til Team Hundelykke!!Karoline har jobbet under Catch Hundetrening de siste årene, og holdt et stort antall kurs på Tveit i Kristiansand. Hun har gått flere kurs hos oss, og da muligheten åpnet seg for mer plass og nærhet til byen hvor 4 av 6 trenere bor, takket hun ja til å bli Hundelykkelig på fulltid 🙂
    Vi er så glade for å få Karoline på teamet, hun driver med både smeller og agility som vi har ønsket oss på huset en stund, og har tatt styrketrening til hund i tillegg til enda en hundetrenerutdanning siste året. Her snakker vi kapasitet! Med Karoline vil dere finne NYTT Smellerkurs og NYTT Agility kurs under kursoversikten vår, og gjett om vi gleder oss til å teste dette ut!
  2. Vi flytter fra Bergemoen i mars, inn i vårt nye hjem på Storemyr, heretter kalt HUNDELYKKEHUSET <3Muligheten dukket opp med Storemyr dyreklinikk og veterinær Birte Røstad, da nabolokalet til klinikken skulle leies ut.
    Tonje heiv seg rundt, og gjett om vi er overlykkelige over å kunne tilby 500 kvm med pur Hundelykke i ett og samme hus!
    Det vil være mulig å holde hele 3 kurs samtidig ved behov, Knøttene får helt eget kurslokale (Knøttestua!) og et eget lekerom tilknyttet. Ordinærkurs vil gå i Storstua (som er hovedhallen), dyreassistert terapi blir i Trehytta, og vi har masse andre fjonge navn på alle de nye rommene våre. Bilder av huset og mer informasjon sendes ut med neste nyhetsbrev, og årets Sommerfest blir noe tidligere så vi kan kombinere det med en slags innflytningsfest 🙂

Og til medlemmene våre kan vi si; vent med å endre årsmedlemskapet, for det skal drysse ned noen fordeler med huset på dere også!

 

Det er BARE å glede seg!!!

 

 

Hundelykkelig hilsen

Team Hundelykke – Tonje, Mathilde, Susanne, Marianne, Kaya og Karoline 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *