GOOOOOD SOMMER, HUNDELYKKELIGE!

Den beste tiden på året er her; med varme, hvile, venner og familie <3

For første gang på MANGE år, skal jeg logge helt av i flere uker i strekk! Det er fordelen med å ha 3 nyutdannede formidable hundetrenere som kan holde kurs når jeg trenger en pustepause 🙂
Trenger du å kontakte oss i juli, er det kurs@hundelykke.no som er veien å gå!

Kaya og Marianne holder Knøttekurs i hele juli, Susanne har debut på vårt splitter nye kurs, Hundelykkelig hundesport denne helgen, og det blir ID sporkurs 31 juli-1 august med Marianne og Kaya.
Uke 31 er jeg tilbake, og da skal Susanne og jeg holde Hundelykkes årlige sommerskole for barn og ungdom! Det gleder jeg meg til!!
Mathilde skal ha flere Rallykurs til høsten, det er bare å følge med her på siden vår under Kurs 🙂

Etter at batteriene er ladet, og enda en skikkelig Hundelykkelig høst er i gang igjen, lover jeg mer tid til medlemmene våre, flere foredrag og seminarer, nye produkter (selvprodukserte! Bare å glede seg!), et vidunderlig nytt prosjekt (som jeg ikke kan ta pause fra denne sommeren ;)), og 12 (!!) kurs på hver kursstart utover høsten!

Vi er rett og slett overveldet, litt målløse og ENORMT takknemlige for at dere gjør Hundelykke til et av de mest attraktive stedene å bygge samarbeid og relasjon med hunden sin <3
TUSEN TAKK!!

Håper du og dine får en fantastisk sommer, og at vi får gleden av å heie deg frem videre på et kurs eller seminar til høsten!
Er du ny hos oss? Hjertelig velkommen inn i Hundelykkefamilien 🙂

Solvarm Hundelykkelig hilsen Tonje og Teamet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *