Sommer kommer, og med den – Hundelykke!!

Jeg var optimistisk i år, og begynte plantingen innomhus i februar. Resultat: Hele spisestua full av store potter med reddiker, agurkplanter, tomater, chili og paprika!
Endelig kan alt plantes ut; det er mildere netter og lysere kvelder, noe vi nyter godt av på Hundelykke kurs også 🙂

Våren har vært herlig og hektisk, og om 4 små uker er 3 dyktige og entusiastiske jenter ferdig utdannede Hundetrenere gjennom Hundelykkes Hundetrenerskole!!

Susanne, Marianne og Kaya vil ta over noen ordinærkurs for meg, og vi utvider kurstilbudet fra 6 til 12 kurs hver 7ende uke. Fantastisk!
Alle tre vil også holde Ung&Voksen Passeringskurs i både Arendal, Grimstad og Kristiansand, og etterhvert tilby nye og spennende kurs hvor de får delt sine spesielle interesser og kompetansefelt med deg og alle de Hundelykkelige 🙂

I sommer kan vi også tilby Knøttekurs HELE sommeren, og vi går så langt som å GARANTERE deg plass på kurs!! 
Dette fordi vi vet hvor viktig den første fasen av valpetiden er, og vi ønsker alle en så harmonisk og trygg valpetid som overhodet mulig.

I juni ferier vi at studinnene offisielt kan kalle seg Hundetrenere, og de skal få dele eksamensoppgavene sine på vår årlige SOMMERFEST 11 JUNI 🙂
12 juni blir det VALPEFESTIVAL på Hundelykke, og her er alle Knøtter og deres familier velkommen til en dag i Treningshagen med sosialisering og valpelek hvor vi skal bistå med fine hundemøter og høflig samvær for de minste. Mathilde vil demonstrere Rallylydighet, og Susanne har med seg sine to terapihunder som barna kan få hilse på og kose med.

VELKOMMEN til en sommer i Hundelykkes navn, og en høst som bugner av morsomme og lærerike kurs for deg og pelsvennen din!!

Vi gleder oss til ALT <3

Tonje og Team Hundelykke

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *