2021 – Hundelykkemetoden til folket!

Norge er midt i en pandemi, og med denne – En valpeboom!

Aldri før har så mange skaffet seg hund, det merker vi på dobling av antall Knøttekurs pr kursstart hver 6te uke, og fulle kurs flere måneder i forveien.
Det er ikke bare Covid-19 som har gitt oss mer å gjøre, det er også vår treningsfilosofi Hundelykkemetoden og vårt medlemskap som det siste året har fått solide vinger å seile i medvind med.

Vi har bekymret oss, tatt alle smittevernshensyn, gjort kursgruppene mindre, delt opp lokalet med grinder og begrenset antall tobente til et minimum. Det har så klart vært en krevende tid, også for oss, men det gledelige midt i all forvirring og bekymring for mennesker vi er glade i som er i risikogrupper, er at Hundelykken har fortsatt å spre seg!
Den har gitt glede og håp, mestring og lyspunkt i manges hverdag.

Det er ingenting som gleder oss mer <3

2021 bærer med seg en stabilitet, en ny tyngde – både faglig og i form av flere kurs og muligheter – men mest av alt på grunn av dere. DE HUNDELYKKELIGE.
Medlemsportalen ble en braksuksess, den ble mye mer enn jeg hadde turd å drømme om årene før lansering, og vi er snart 100 Hundelykkelige medlemmer!

Dette har blitt et fellesskap langt ut over det nettbaserte det var tiltenkt, her treffes Hundelykkelige ukentlig til trening, sosialisering og turer.
De støtter, trøster, roser og heier på hverandre. Og vi har plass til alle!!

1ste februar 2021 blir det lansering av mitt Knøttekurs på nett, som har vært tiltenkt og jobbet med i over et år. Jeg vil at nybakte valpeeiere skal få alt de trenger til en Hundelykkelig valpetid gjennom kurset, og det består både av teorimoduler og en videobank med alle øvelser vi fokuserer på ved våre praktiske Knøttekurs.

Du finner info og påmelding fom 1ste februar her 🙂

Vi GLEDER oss til masse mer HUNDELYKKE i året som kommer!!

Hundelykkelig hilsen Tonje og Teamet

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *