Med ønske om en fredfull og frisk julehøytid <3

Dette underlige unntaksåret 2020 går mot slutten, og det gir rom for litt refleksjoner.
Jeg gikk optimistisk ut på min første livesending av året og annonserte at med et så fancy tall måtte dette året bare bli helt spesielt, og det ble det – Bare ikke sånn jeg hadde sett for meg.

De fleste av oss har vært berørt av Covid-19 pandemien, og vi har måttet gjøre endringer, tilpasse oss, avlyse og omgjøre planer og prosjekter. På tross av dette er det en følelse jeg og Mathilde sitter igjen med, og det er TAKKNEMLIGHET.

Takknemlighet for vårt romslige lokale som tillater både 2 og 3 meter mellom folk og dyr under kurs, våre små grupper som aldri overskrider max antall tillatt i et rom, ny varmepumpe som gir hygge og avspenning på en helt ny måte, mulighet til å få holde kurs nesten som normalt og en unik mulighet til å få igang prosjekter som nettkurs og bokskriving.
Men aller mest er vi takknemlige for våre kjæreste Hundelykkelige; alle som kommer på kurs, og ikke minst medlemmene våre som gir så enormt mye tilbake hele tiden så vi rett og slett er litt overveldet!

Medlemsskapet vårt hadde vært en drøm for meg i flere år, og det ligger masse arbeid og planlegging bak denne portalen som huser kremen av våre gjester <3 Det har i kjølevannet av vår medlemsflokk dukket opp mange liknende fellesskap, men jeg lover: Ingen over, og ingen ved siden, vi har de BESTE! Inkluderende, rause, oppmuntrende og initiativrike – Det er regelmessige fellesturer, treninger og treff, alt etter Hundelykkemetoden, og med plass til mange fler!

Har du lyst til å bli en del av gjengen vår, titt innom her og se hva vi kan tilby 🙂  – 2021 venter på deg, og det gjør vi også!!

Vi har hatt ombygging nå rett før jul, og Knøttene våre har fått sin egen Valpehage inne i lokalet, med leker og bamser og mykt underlag når de skal sosialiseres og bli kjent. Vi har malt vegger, og ommøblert, så butikken vår er nå lagt til foajèen 😉

3 studinner har vi på Hundetrenerskolen, og disse vil observere kurs hele våren til de er ferdig utdannet i mai.
Vi gleder oss til å bli flere i Teamet, til å utvide og tilby enda flere kurs!

Uten våre Hundelykkelige er vi ingenting, og vi fortsetter å takke for at vi får dele denne reisen med dere, alle sammen!

GOD JUL, TA VARE PÅ HVERANDRE <3

 

Julelykkelig hilsen Tonje & Mathilde

 

Ps. Takk til våre VIPP (Very Important People and Pets) og kjernemedlemmer  for tidenes FINESTE kalender!!!! Vi elsker dere!!!

Liv & Bjarne & Nesta
Maria & Max
Victoria & Seven
Therese & Simo
Linda & Varg & Odin
Anne Cathrine & Billie
Stine og Rambo
Hanne & Zelda

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *