Høst og Hundelykke :)

Våren i år var underlig og oppstykket for de fleste, med hjemmeskole og hjemmekontor, og endrede sosiale rutiner og muligheter. Personlig elsket jeg å ha så mye tid sammen med flokken min, jeg som normalt jobber mye kveld og har aktive barn som skal kjøres hit og dit. Sommeren tilbragte vi hjemme, kun med små avstikkere på hytta og mye tid på sjøen. En av mange positive ting med å bo på ei øy er havet (og skogen!) rett utenfor døra 🙂

Høsten er fortsatt preget av pandemien, selv om vi her i Norge har vært veldig forskånet for de værste tørnene foreløpig, og kursene våre kan gå mer eller mindre som normalt.
Jeg savner veldig å kunne gi en frustrert tobent en klem når de trenger det, eller komme helt bort til et team som har en skjønn valp jeg vil hilse på. Vi overholder gjeldende regler, og spriter oss såre på hendene som resten av befolkningen. Fordelen for oss er at Hundelykkemetoden naturlig holder 2-3 meter avstand både inne og ute, så for våre faste Hundelykkelige er det ikke store endringer i treningsrutinene i alle fall!

Vi har enormt stor pågang på alle kurs, og der jeg tidligere siste kursvkveld tipset om videre kurs i vårt utdanningsprogram, minner jeg nå alle gjester om neste kurs allerede første kvelden. Så fort fylles gruppene opp! Med takknemlighet og stor glede ser jeg at vi ikke klarer å dekke etterspørselen som vi ønsker, og har derfor startet opp enda en runde med Hundetrenerutdannelse så vi til våren 2021 kan utvide Hundelykketeamet med noen flere entusiastiske hundetrenere som kjenner Hundelykkemetoden og kan dele den med enda fler 🙂

Nytt av våren blir Ung&Voksen Passeringstrening i bymiljø, hvor hele kurset vil dreie seg om å gjøre turer og passering av folk og dyr så trivelig og lite stressende som mulig. Akkurat dette er vi faktisk helt rå på, med vår atferdskunnskap og kompetanse. Gleder meg til å få dette i gang! Våre kjære Pop up kurs (temabaserte, korte kurs med få deltakere) vil gjøre comeback i desember og januar, etter et opphold siste halve året grunnet -igjen!- STOR pågang på ordinærkursene. Jeg gleder meg veldig til å kunne gjøre litt mer spesialiserte kurs og ikke minst ha noe morsomt å tilby dere trofaste Hundelykkelige som har fulgt utdanningsprogrammet vårt helt ut allerede 😉 Temaene kan være hundemassasje, håndtering og kloklipp, shaping, posititiv utstillingstrening eller andre ting dere ønsker dere eget kurs på! Som navnet tilsier dukker disse kursene bare opp, de blir annonsert på liveseninger og har få plasser og kort påmeldingsfrist. Gleder meg til å være litt mer spontan igjen!!

Jeg kan også avsløre at både Knøttekurs og Pubertetskurs vil bli nettbaserte veldig snart, og dere som går Knøttekurs vil få tilgang til nettkurset og videoer av øvelsene i Hundelykkemetoden så dere kan få en bedre forståelse og mulighet til å trene videre hjemme. Hadde bare døgnet hatt flere timer!! Men, den som venter på noe godt, er det ikke sånn?

Vi gleder oss veldig til å se hva høsten og vinteren bringer, og ikke minst til alle de nye, fantastiske bekjentskapene med nye Hundelykkelige på kurs og konsultasjoner.

Ta vare på hverandre, vær tålmodige med pelsbarna og hold dere friske!!

Hundelykkelig hilsen Tonje og resten av Teamet ved Hundelykke Atferdssenter 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *