Velkommen glitrende 2020!

For en merkelig vinter vi har i år… Stakkars blomster og trær som optimistisk knopper seg alt for tidlig; blir det kaldt eller snøvær i månedene som kommer, vil det føre til en veldig blomsterfattig vår.
Det positive er at fremkomsten i skogen er god, hundene slipper å pakkes inn i klær (en problemstilling for oss med frysepinne-pelsbarn!), og selv etter uker med regn, veier en deilig soldag som i dag opp for alt det grå og våte 🙂

Ved Hundelykke Atferdssenter er det full fart med ny kurssesong, og som vanlig kjører vi kurs fortløpende hver 7ende uke.
Pågangen i 2020 har vært upåklanderlig, med smekkfulle kursgrupper opp mot to mnd før kursstart!
Januar startet 9 grupper, og mars har pr i dag 8 fulle grupper (kun 2 ledige plasser på Ung&Voksen igjen) som skal igang, og det er mer enn nok for to trenere. Mathilde har egentlig ansvar for Ung&Voksen + Rallykursene, men har tatt på seg en Pubertetsgruppe også pga den store pågangen. Vil du på kurs hos oss før sommeren er det noe ledig fortsatt i april, men takket være dere fylles de raskt!

Tusen takk til alle dere som vil være en del av vårt Hundelykkelige fellesskap, og som kommer på kurs, konsultasjoner og foredrag, som deler og snakker om oss og anbefaler oss. Uten dere er vi ingenting!

2020 skal være et år hvor vi fortsetter å bygge på vårt stabile og etablerte fundament. Vi skal fortsette å videreutvikle oss og videreutdanne oss; Tonje skal forske på problematferd og skrive ferdig valpeboka si, og holder på med enda en sertifisering. Mathilde er i full gang med å imponere med fantastiske resultater i Rallylydighetsringen; Lyti og Mathilde fikk 195 og 194 poeng av 200 mulige på to stevner i helgen som var, og neste gang er det klasse 3!! Hun er ikke bare flink med egne hunder, Rallykursene hennes er vel verdt å få med seg bare for å få veiledning og hjelp fra ei som virkelig kan faget sitt 🙂

Vi forhandler fortsatt AddPocket – verdens mest praktiske ekstralommer til godbiter, mobil, nøkler eller hagesaksa når du etterhvert skal ut og plante litt i hagen din. I tillegg er vi stolte forhandlere av Blå Pote – Lekre leieliner på 3 og 5 meter i slitesterk paracord, og vi ble i januar også forhandlere av Tugs for life – Flotte draleker til trening og aktivisering som tåler selv de sterkeste rasene.
Vi ønsker å støtte små bedrifter og gründere, og fremme muligheten for andre til å skape et levebrød av å gjøre det de elsker, og med disse bedriftene gjør vi nettopp det!

Nytt nyhetsbrev sendes ut i disse dager, anbefaler som alltid å takke ja til dette her på siden vår, så du ikke går glipp av spennende foredrag og seminar, events, pop up kurs eller ordinærkurs. Vi vil ha deg med på det som skjer, og da må du vite om det 😉

 

Ønsker alle våre fantastiske Hundelykkelige en fin vinter, husk å nyte soldager og gode turer med pelsbarna!

 

Hundelykkelig hilsen

Tonje & Mathilde
Selma og Hopi, Felia og Lyti

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *