De Hundelykkelige har fått sin egen logo!

Jeg har flyttet ekstremt mye i mitt liv, både i inn- og utland. Som barn vokste jeg opp i Norge, USA og Japan, og med det tilhører jeg en gruppe mennesker som kalles CCKs – Cross Culture Kids. Felles for oss er at vi ofte knytter oss fort til mennesker (vi vet jo aldri når vi må reise fra dem og miste dem igjen!), vi liker best forutsigbarhet og rutiner (stabilitet i en ellers ustabil flyttetilværelse), og de fleste av oss hater avskjeder. Jeg er muligens litt ekstrem i så måte, jeg klarer rett og slett ikke si “hadet”, “farvel” eller “adjø” uten å få klump i halsen.
Løsningen min er å si “vi sees!”, og dette har blitt mitt varemerke på Hundelykke Atferdssenter; det står til og med på utgangsdøra vår!

Så da jeg oppdaget at det at jeg har knyttet til meg “mine” folk -deltakere på kurs, seminarer eller konsultasjoner- ved å halle dem Hundelykkelige, og at disse selv omtaler seg som nettopp det, ble jeg enormt takknemlig! Jeg har fått en gjeng som føler tilhørighet til meg og Hundelykke, selv om kursene har avslutninger og ikke alle henger hos oss regelmessig. Men vi ER en flokk likevel 🙂

De Hundelykkelige har nå fått sin helt egne logo, og denne er trykket på en deilig hettejakke i lysegrå og en behagelig beanie lue i svart.
Så nå kan de bære både logo og tittel med stolthet, og spre Hundelykken overalt hvor de går!
I menylinjen står det nå “Merchandise” og her finner du bestillingssiden hvor du kan bli Hundelykkelig, du også 🙂

Desember er min favorittmåned, alt forbundet med advent og jul er magisk og fint for meg. Antageligvis fordi uansett hvilket land eller hvilken by jeg bodde i, var det samme adventspynt og samme jultradisjoner i huset vårt, hver år <3 I år som i fjor skal vi gi dere Hundelykkelige en skikkelig førjulsfest, denne vil gå av staben torsdag 12 desember kl 18.00-20.00

Vi GLEDER oss!! Mathilde er da uteksaminert Hundetrener hos Hundelykkes Hundetrenerskole, og skal holde et lite innlegg om eksamensprosjektet sitt. Vi vil ha diplomutdeling, rebusløp, loddtrekning og kake til både to- og firbente.

Håper vi sees!!

 

Hundelykkelig hilsen Tonje 🙂

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *