Den vidunderlige høsten er her :)

,

Jeg kan ikke annet enn å fryde meg over at kurssesongen er i gang etter en nydelig, solfylt sommer.
Hele 10 kursgrupper startet forrige uke, ny rekord for Hundelykke! 

Det er magisk å se hvordan Hundelykken sprer seg i sør, hvor mange flere vi har blitt og hvordan våre gjester kjenner stolthet og tilhørighet med det å være en del av Hundelykke-klanen vår! 🙂
Det er to runder med kursstarter til denne høsten, vi har 6-8 grupper som starter i oktober og november. Få ledige plasser i oktober, så hvis du vil sikre deg plass i november anbefaler vi at du hiver deg rundt og melder deg på snarlig!

Vårt Pubertetskurs består nå av del 1 og del 2, det vil si at dette kan du ta i to omganger og få enda mer utav trening i vår teppekledte, innendørs hall i løpet av hundens mest forvirrede og hormonelle periode. Verdens fineste gårdeier har også slipt opp en ekstra nøkkel til oss, så vi nå disponerer et innegjerdet område rett ved siden av hallen vår (vi kaller det treningshagen!), hvor vi kan trene ute uten alle bilder og forbipasserende som vi måtte tilpasse oss på parkeringen utenfor. Lykke!!
Her ligger det an til mentaltrening og nesearbeid i veldig nær fremtid 🙂

Høstens sporkurs er helt fullt, hvis vi klarer å rydde en ekstra helg er det mulig vi setter opp et kurs til, hvis ikke blir det ny mulighet til å lære hunden å finne folk og dyr i skogen allerede på nyåret. Do as I do seminaret er over halvfullt, også her lønner det seg å være tidlig ute hvis du vil sikre deg plass på kanskje det mest fascinerende kurset du har gått! Denne måten å trene sammen med hunden på er helt unik og utrolig morsom!!

Det jobbes med gadgets og prosjekter som vil gagne dere fremover, og i desember vil dere bli invitert på eksamensfesten til de uteksaminerte fra Hundelykkes Hundetrenerskole. Og ja; det blir hundekake som i fjor! 🙂

Mathilde holder Rallykurs, både klasse 1 og klasse 2, begge med start i november og begge med få ledige plasser. Lyst til å bli enda bedre på lydighetsmomenter og samarbeid, men ønsker å jobbe belønningsbasert og sørge for logrende hale hos pelsklingen mens dere trener? Velkommen til Rallylydighetshelg hos Hundelykkes Mathilde Myre!!

 

Båndtvangen er over, men husk å lære hunden din å melde inn til deg når dere møter folk og dyr. Du er forpliktet til å ha kontroll på hunden din selv om den er lovlig løs. Nevnte jeg at dette er noe vi trener på alle våre kurs? 😉
Liveseningene  på Facebook er flyttet til onsdager kl 12.00 pga formiddagskurs mandager, alle sendingene blir liggende ute så det er mulig å se dem i etterkant også.

Ønsker dere en HERLIG høst!

Vi sees,

Tonje og gjengen

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *