Følelsen av sommer!

Kjære Hundelykkelige,

Det er nesten for godt til å være sant; i går hadde jeg to Pubertetskurs på Hundelykke, og vi var utendørs og trente helt til halv åtte på kvelden…. Uten jakke og i deilig sommertemperatur i april!! Det er lykke, det 🙂

I dag er det 1ste mai, og etter mai kommer juni og sommerferie for mange. Vi skal senke skuldrene, finne frem fregnene på nesa, kose oss med barn og partnere og venner, og ikke minst ha masse ekstra tid til turer, bading og avslapning. Pelsbarna våre elsker denne tiden, varmen gjør dem litt slappere (særlig de med masse pels!), men rolige turer i skyggefull skog er deilig, og de aller fleste setter pris på å tusle rundt i hagen mens de søker etter godbiter og du ligger i hengekøya med en god bok 🙂 Det er viktig med tilgang til kaldt, friskt vann, og skal dere reise på ferie uten hunden deres, kan det være lurt med tilvenning allerede nå!

Det kan være lurt å besøke de som skal passe hunden, om det er en nabo du stoler på, familie eller en kennel. Skal hunden din være med på tur, og reise med fly, bør du øve den på å være i flyburet i god tid; gi den godbiter og tyggebein i buret, skyndt deg alltid sakte for gode og sikre resultater. Husk å fortelle de som skal være hundepassere om ting hunden din liker eller ikke liker, og be dem respektere akkurat din hunds intimsone og behov.

Skal dere være hjemme i juli, og du har lyst til å finne på noe skikkelig gøy med pelsbarnet, arrangerer vi for første gang Hundelykkelig leir i sommer!! Fra 19 til 21 juli vil vi være på Lunden i Birkenes, og i tre dager blir det BARE hundeprat, hundeaktiviteter og litt selvpleie i form av skogsturer, bading, hyggelig samvær og yoga. Begrensede plasser, så høres dette ut som noe for deg og hunden din, bør du melde deg her snarlig!

Det samme gjelder for vår andre nysatsing av året; Barn & Hund sommerskole i august! Dette blir 3 dager med ulike aktiviteter barn og hund kan gjøre sammen, med felles lunch og rotrening hver dag og masse hyggelig samvær med andre hundeentusiastiske barn 🙂 Sommerskolen avholdes 7-9 august, fra kl 11-15 alle dagene. Få plasser også her, så har dere et barn over 10 år som vil bli en enda bedre junior handler, er dette for dem! Påmelding her.

Det er noen få plasser igjen på Pubertetskurs og Ung & Voksen kurs i mai, og jeg setter opp en ekstra Knøttegruppe så alle som får valp før sommeren skal ha en mulighet til å bli Hundelykkelige 🙂 Sjekk nettsiden og kurskalenderen for mer info!

Til slutt er jeg sprekkferdig av entusiasme over å ENDELIG kunne dele med deg som bor for langt unna Hundelykkes lokaler på Bergemoen til å kunne følge våre kurs: I august starter vi en kursserie på nett for akkurat DEG! Ønsker du å lære deg Hundelykkemetoden og få en rolig, veltilpasset, lydhør og lykkelig hund du også? Strålende, da må du skyndte deg å si “JA TAKK” til Nyhetsbrevet vårt (den oransje flappen på høyre side!!) så vil du være først ute når første nettkurs lanseres i Nyhetsbrevet i juni!!! Det blir så vanvittig gøy, gleder meg vilt og hoppende entusiastisk!! – Fra null kontroll til full kontroll!! 🙂

 

Alle vakre, dyktige Hundelykkelige, ha en deilig vår og forsommer, og ikke stress med alt dere burde og skulle ha gjort. Nyt dagene, og KOS dere med pelsbarna! Mest av alt ønsker de seg tid med dere og deres oppmerksomhet <3

Hundelykkelig hilsen Tonje og resten av teamet!

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *