Vi suser avgårde!

For en herlig start på 2019!

Det brakte løs i januar med fulle kurs og en helt ubeskrivelig flott innvielsesfest av vårt nyoppussede lokale. Nesten 60 besøkende, og på et tidspunkt over 25 hunder i hallen samtidig! Veldig mange hadde gått kurs hos oss, dermed det gikk så klart kjempefint, for man har da lært seg selvvalgt sitt og ligg 🙂 Vi er SÅ stolt av dere, alle sammen!! 

Tonje startet året med faste live sendinger på mandager kl 12.00 på vår Facebook-side. Dette har vist seg å være veldig populært, og de Hundelykkelige refleksjonene om alt hunderelatert har mange faste mandagsfølgere allerede. Tusen takk som stiller opp når vi prøver ut nye ting 🙂 Under disse livesendingene ville hun teste et nytt konsept; Pop up hundekurs! Antagelig Norges første i sin sort, og dette er vi så klart stolte av! Pop up kursene har fått sin egen fane under Kursoversikten, men vil du være først ute til å melde deg på når disse spontane, varierte småkursene legges ut må du følge med på Facebooksiden vår her!

Mathilde er i full gang med egne Rallykurs, og vi er så imponerte av alt hun får til! Du kan ta både nybegynner og viderekommen hos henne denne våren, og de som har gått kurs får være med i en eksklusiv treningsgruppe som møtes og trener sammen for å holde rallyen ved like.
Det var trening i dag, og for en herlig gjeng det var!

Aileen venter i spenning på å starte med Noseworkutdannelsen sin, hun trener foreløpig Hundelykkes hunder sammen med kollegaene sine og det er bare en knallfin hundesport. Alle de firbente er helt høye av forventning før de skal ut i søk, utrolig bra måte å både stimulere hunden på og slite den ut mentalt. Vi gleder oss til fortsettelsen 🙂

Om to små dager kan vi med stor stolthet og glede informere om at Hundelykkes Hundetrenerskole har sin aller første dag!!
Mathilde og Aileen skal i løpet av det kommende året utvide kunnskapsbasen sin og videreutvikle ferdigheter, og i desember 2019 vil de være diplomerte hundetrenere med fordypning i rasekunnskap og atferd. HundeLYKKE på skolebenken!

Vi har også noen spennende sommerplaner å dele med dere, camp er nøkkelordet og mer informasjon om dette kommer veeeeldig snart.. 🙂

 

Ha en herlig vinterferie!
Vi sees 🙂

 

Hundelykkelig og entusiastisk hilsen

Tonje, Mathilde og Aileen

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *