Bloggen blir til!

Om 3 uker henter jeg vårt nye familiemedlem hjem, en Ungarsk Vizsla gutt som heter Hopi <3 Jeg har holdt Knøttekurs (valpekurs for de yngste familiehundene) i over 15 år, og selv om kurset inneholder både teori og praktisk trening tilhørende den aller første tiden med nytt pelsbarn i hus, er det mange som har spørsmål rundt tiden før valpen kommer hjem, og ikke minst hvordan jeg som atferdsterapeut og hundetrener legger opp rutiner og læring de første ukene og månedene.
Jeg tenker derfor å skrive litt om det her, så dere som planlegger valp kan få noen nyttige tips og input i forkant av familieforøkelsen og dere som har hentet hjem knøttet deres allerede kan titte innom disse notatene og få litt råd og vink så den første tiden blir så trivelig, trygg og oversiktlig som mulig. Både for dere og valpen deres!
Mischa er 9 år og pensjonert som voksenledere og demohund, og hun gleder seg nå til å være storesøster for vårt neste tilskudd! I denne bloggen vil jeg legge ut litt om hvordan jeg tilrettelegger for min kommende kollega i Hundelykke og hans første tid hos oss på Justøya 🙂

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *