Det skjer noe magisk når et team utvides. Nye idèer dukker opp, store planer legges, mulighetene utvides og kan plutselig bli virkelighet!

Jeg skulle aller mest ønske at jeg kunne dele ALT med dere nå med det samme, men det er litt planlegging og detaljer som skal på plass før vi kan inkludere dere i alt det superspennende og nye vi vil ha dere med på i 2019 🙂
Det blir et år hvor Hundelykke som dere kjenner det vil være akkurat som foregående år, med sine faste, regelmessige kurs for hunden din fra knøtt til voksen. Kursene har fortsatt fokus på deg og din hund som et team, med tett individuell oppfølging, øvelser som gjør hunden din rolig, fokusert og lærevillig, og med atferd, kommunikasjon og hundespråk i høysetet.
I tillegg vil dere få tilbud om nye kurs, vi driver og utdanner oss hele gjengen, og det skal dere så klart nyte godt av!

Nettsiden er under oppdatering, det vil bli direktebetaling på nettsiden, noe som vil gjøre påmeldingsprosessen veldig mye enklere! Jeg har ikke hatt prisjustering de siste årene, så dere vil se en liten økning på noen av de faste kursene (fra 1700,- til 1800,-) og prisen for atferdskonsultasjon vil økes noe da denne er både omfattende og tidkrevende for meg.
Det vil bli flere helgekurs det neste halvåret, og spennende seminarer og flere nyheter vi SNART skal dele… Vårt hotteste tips er å takk JA til vårt nyhetsbrev, da får du alle nyhetene rett i mailboksen din med en gang! Dette vil sendes ut ca 4 ganger i året med det som skal skje neste kvartal, klikk på den oransje flappen på høyre side, så er du med i Hundelykkegjengen med et lite tastetrykk!

Vinterens siste kurs er i gang, så neste kursmulighet er januar 2019, og her begynner det allerede å fylles opp så det kan lønne seg på melde seg på snarlig 🙂
Søndag 2 desember vil Mathilde og jeg ha stand på Kjerlinglands låvemarked, håper å se mange av dere der! Veldig stas for både barn og voksne, og beste stedet å starte adventstiden for skikkelig julestemning!!
Tirsdag 4 desember vil jeg holde foredrag om stress hos Catch Hundetrening i Kristiansand, vil gjerne se noen kjente Hundelykkelige fjes i salen.

Ha en strålende adventstid, og TUSEN TAKK for et vidunderlig 2018 sammen med dere!!
Nevnte jeg at det er 30% på ALLE varer i butikken vår frem til jul? Velkommen innom!

Hundelykkelig hilsen

Tonje og jentene 🙂