Mathilde og jeg signerer på dette ordtaket, vi er så glade og takknemlige for at Aileen Riste Bårdsen har takket ja til å bli fast medlem av Hundelykke teamet 🙂
Aileen har vært assistent hos oss siste året, og hennes interessefelt er Nosework og spor, så planen er å få henne opp og gå på dette så vi stadig har flere spennende kurs å tilby dere!
Hun vil fortsette å være hjelpetrener ved siden av utdannelsen.
Aileen får snart sin egen “om meg” post på siden her, der kan dere lese mer om hennes bakgrunn og hennes kjekke unggutt Mozart (se bilde under!).

Ellers kan jeg entusiastisk fortelle at Mathilde har avholdt sitt første helt egne kurs hos Hundelykke denne helgen, et nybegynnerkurs i Rallylydighet! Det gikk strålende, jeg kan varmt anbefale både henne som instruktør og selve kurset, Hopi og jeg var deltakere og det var knallgøy!! Dette er en positiv hundesport med litt mer morsom og avslappet lydighet, og når en og en ekvipasje jobber av gangen blir man skikkelig godt kjent med hundene. Gleder meg allerede til neste kurs, kurskalenderen blir løpende oppdatert så det lønner seg å titte innom her regelmessig.

Siden vi har flott og nyoppusset innedørs hall, holder vi kontinuerlige kurs for valper, unghunder og voksne- hele året gjennom!
Vi følger skolekalenderen ift ferier og det er de eneste gangene vi holder stengt. Årets siste runde med kursstart blir uke 45/46, for dere som får valp i november, eller dere som ønsker litt bedre samarbeid og trening av unge eller voksne før jul i år 😉

En liten trist oppdatering er at min trofaste kollega og bestevenn Mischa forlot oss 27 august. Hun ble 10,5 år, hadde begynt å bli dement og hadde vonde forkalkninger i ryggen da det ble en akutt forverring over helgen. Blodprøver og ultralyd viste at hun var veldig syk, men jeg holdt løftet mitt og hun fikk et siste døgn hjemme hvor venner og familie fikk komme innom og hun tok vakkert farvel med alle. Det ble livretten hennes -pannekaker- til frokost, og hun sovnet lykkelig og stille inn med flokken sin rundt seg, hjemme på sin egen dyne. Jeg har ikke tall på hvor mange mennesker og dyr hun har hjulpet, trøstet og gledet på sine nesten 11 år, hun var terapi fra snute til haletipp. For meg var hun Albas tvillingsøster (de var født samme dag) og den som kjente meg aller best.
Hun er en “en gang i livet”-hund, og vil bli elsket og husket for alltid, med takknemlighet og kjærlighet <3

Så til flere gode nyheter: 2 desember avholdes Kjerlinglands årlige låvemarked, og Hundelykke stiller i år med stand der for første gang. Jeg kommer til å være tilgjengelig for alle som vil snakke om atferd, evnt problemstillinger eller lurer på noe om kursene vi tilbyr. Jeg kan ikke love at jeg kan løse alle problemer på en kjapp prat, men sammen kan vi kanskje finne ut hva din hun trenger av eventuell videre oppfølging, trening, konsultasjon eller kurs. Vi vil også selge våre fantastiske AddPockets og litt godbiter både til hund og hest. Gleder oss til å se dere der!

For dere som følger oss på Facebook har dere kanskje fått med dere at det blir innvielsesfest av det nye lokalet når vi har fått 1000 likes?
Det blir en sosial kveld for både barn og voksne og pelsbarn så klart, med kake til både to- og firbente. Vi mangler 115 likes i skrivende stund, så del og spre ordet så vi når så mange som mulig raskt!

Vinterens første kurs etter nyttår ligger klare i kalenderen, vi starter opp første uka i januar så klart 🙂
Resten av våren frem til juni vil bli lagt ut i løpet av desember, vi gleder oss vanvittig til å dele alt det spennende som er planlagt i 2019!

3 tobente + 4 firbente = Hundelykke dreamteam <3