Hundelykkelige nyheter – I flertall!

Endelig kan vi dele med dere alt det fantastiske som skjer i Mathildes liv for tiden!
Felia og Mathilde har fått bronsemerket i lydighet, og det er litt av en bragd med en Ridgeback 🙂
De har også nå opprykk til klasse 3 i Rallylydighet og Mathilde setter til høsten opp sitt første egne kurs; helgekurs i Rallylydighet! Hun venter på offisiell godkjenning som Rallyinstruktør og gleder seg til å hjelpe andre entusiastiske (som meg og Hopi!) igang med en utrolig morsom positiv hundesport 🙂

Mathilde fullførte også i helgen utdannelsen sin og er nå NKK trinn 1 Instruktør og bronsemerke dommer!!
Jeg er rett og slett sprekkferdig av stolthet, og så takknemlig for at denne utrolige jenta er min kollega.
Om bare to små uker flytter også en deilig liten Border Collie gutt hjem til Mathilde og Felia, og jeg kan knapt vente med å se hva den lille karen kan få til med Mathildes guiding! Vi ønsker Lumi velkommen i Hundelykkeflokken 🙂

Do as I do seminaret ble like stor suksess som jeg trodde og det blir satt opp ny helg til høsten for dere som gikk glipp av dette nå i juni. Jeg har aldri holdt verken kurs eller seminar tidligere med så god stemning og så mye latter, dette er en treningsform hvor hundens personlighet virkelig kommer frem!
Juli er det kursfri, men konsultasjoner som haster vil jeg prioritere så sant jeg er hjemme og ledig.

Høstens kurskalender er oppdatert helt frem til jul, og dere vil se noen endringer:
Temakursene utgår, og Rallylydighet kommer inn. Ung & Voksen kursene vil gå over 7 kvelder i stedet for 5 etter ønske fra kursdeltakerne på tidligere kurs som ser at når hundene virkelig er samkjørt og trygge på hverandre er kurset over.. Så vi prøver dette ut til høsten og jeg tror det blir veldig bra!

Kursene med oppstart august begynner allerede å fylle seg opp, så det kan være lurt å melde seg på raskt hvis du vil igang etter sommeren 🙂 Vi er så takknemlige for alle de vidunderlige bekjentskapene vi har fått og for at dere deler og anbefaler og kommer tilbake på kurs etter kurs. For et kompliment og for en lykke!!

Ønsker alle Hundelykkelige der ute en strålende sommer og gleder oss til å se dere igjen til høsten 🙂

Sommerlykkelig hilsen Tonje og Mathilde

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *